When nothing goes right... Go left.
♥KrisOng

Photobucket ♥Beaches ♥Huggs.Sleeping
♥Stars.

More.


Kris Ong's Profile
Kris Ong's Facebook profile



Tumblr: Kris's Tumblr

Sunday, May 11, 2008, 11:02 PM

lovely birthday gal karen!!
Happy Birthday!! u are finally 16yrs old le.. wakaka..
love ya lotsssss...... muack.. hehe..

btw, karen ask me to do tis quiz!!


1. When will the Sun not shine and when will the World end?
Answer: when it is the end of the world!!!

2. What you want the most now?
Answer: HIM to be with me..

3. Do you believe in afterlife?
Answer: OF COX!! now i am wonderin wat will i be after im died!!
4. Do you hate your friends sometimes?
Answer: I dun hate them BECAUSE i know THEY LOVE ME n thinkin of me veri single moment!!

5. When do you wish to die?
Answer: I DUN WISH TO DIE!!

6. Do you believe in seeing a rainbow after the rain?
Answer: yes, of cause

7. What impossible things u would wish to do?
Answer: GET all those stars out of the sky n i will keep it in my room!!

8. Do you believe in eternity love?
Answer: NOPE!! eternity is impossible..

9. Have you broken someone heart that he/she tried to comit suicide?
Answer: ermz.. yesssss....... *shhhh

10. What feeling do you love most?
Answer: SEXY feelin.. haha.. no la.. is romantic feelin..

11. What are the requirements that you wish from your other half?
Answer: i choose not to control him too much so no requirement for HIM!!

12. What feeling do you hate the most?
Answer: ALONE

13. Do you cherish every single friendship of yours?
Answer: of cox.. friends is my everything..

14. Is there anything you're looking forward to in the next few weeks?
Answer: YES!! CHALET CHALET CHALET..

15. What do you think is the most important thing in your life?
Answer: EVERYTHING!!

16. Who do you hope to be always there for you?
Answer: HIM n GFs..

17. Do you find life meaningless?
Answer: no!! i love my life!!

18. Who do you love the most?
Answer: HIM n GFs..

19.what's on your mind at this moment?
Answer: thinking of the answer for tis question..

Instructions: Remove 1 question from above, and add in your personal question, then tag 8 people in your list, list them out at the end of this post. Notify them in their chatbox that he/she has been tagged. Whoever does the tag will have a blessing from all. here it goes.. add this question in, "What u love the most tt ur stead did do u?"
and I wanna tag:

Meiyi
lynette
rachel
ziding
jingzhi
carina
joanne
sylvia